Om oss

Välkommen till en optiker som fortfarande tycker att synen är minst lika viktig som utseendet.

Över 40 år i branschen!

I över 40 år har butiken funnits på samma plats vid Järntorget i Oxelösund. På Sörners Optik kombinerar vi det gedigna arbetet hos en klassisk optiker med det senaste bågarna från internationella märken. Hos oss får Du hjälp, råd och tips och hittar alla typer av glas och bågar – allt från klassiska och enkla bågar, till de senaste heta brillorna.

Vi är ett fullserviceföretag, vilket bl.a innebär att vi har en egen verkstad där vi själva kan slipa in i princip sett alla sorters glasögonglas i dina bågar. Med egen verkstad har vi full kontroll över att dina glasögon blir precis som du vill ha dem och din väntetid minimeras.

Göran, som arbetat i branschen i snart 40 år och har arbets- medicinsk examen, ger gärna föreläsningar inom flera syn-relaterade områden. Bland ämnena finns från åldersrelaterade synproblem, tåranalys till arbetsrelaterad synvård. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Marie som också jobbat i branschen i snart 40 år, jobbar mest med glasögon, normala synundersökningar, kunder och i våran verkstad.

Ingela är vårat assistentproffs, hon har jobbat hos oss i snart 15 år.
Är främst i butiken, men gör även en del verkstadsjobb.
Det hon inte fixar, går inte att fixa!